Skip to content
Al onze producten zijn op voorraad in NL en worden gratis verstuurd.
|

Naald & draad doorvoer

We zien ze zo voor ons, de momenten waarop wij naaiers, borduurders en hobbyisten ons scheel kijken op ons draad dat door het oog van de naald moet. Sommigen met een klein tongetje uit de mond, anderen met een speciale bril, een likje aan het draad en sowieso bij voldoende licht. Herken jij je in dit plaatje? Lees dan snel verder in dit blog.

Wil je tijd besparen en frustraties voorkomen? Neem dan eens een kijkje bij dit handige voorwerp: de naalddoorsteker. Een ander woord hiervoor is een naald doorhaler. Ze zijn ergens tussen de achttiende en vroege negentiende eeuw ontstaan. Tijdens het naaien en borduren is dit het ideale hulpmiddel om een draad door het oog van een naald te krijgen, zonder gepriegel.

Vooral mensen met trillende handen, verminderd gezichtsvermogen of die vele werkzaamheden verrichten hebben baat bij zo’n naaldinrijger. Niet meer minuten lang friemelen om het oog van de naald te zien en het draad erdoorheen te krijgen. Een draaddoorhaler zal jouw leven aanzienlijk gemakkelijker maken en tijdwinst opleveren. Wist je dat het engelse voor een draaddoorhaler, een needle threader is? Maar er is nog een naam die wij persoonlijk het leukste vinden en dat is, Willemientje.

Hoe werkt een draaddoorhaler?

Een draaddoorhaler is een voorwerp dat in verschillende vormen en materialen beschikbaar te verkrijgen is, van metaal tot plastic en met lussen of haakjes, maar uiteindelijk werken ze allemaal hetzelfde. Maar hoe werkt dit hulpmiddel om draad door het oog van een naald te krijgen nou eigenlijk? Men neme het gewenste draad, de naald en de naalddoorsteker. Handig om te weten is dat deze hulpmiddelen geschikt zijn voor verschillende maten naalden en diktes draden.

Steek allereerst de draaddoorhaler door de naald en leg je draad over het metalen haakje of door het lusje. Trek vervolgens de naalddoorsteker terug door de naald en zie hoe het draad vast zit in het oog van jouw naald. Meer is het niet. Een leuke challenge is altijd om te kijken wie sneller is; de professionele friemelaar die de draad er zonder naaldinrijger doorheen krijgt of diegene die dit handige hulpmiddel gebruikt.

Willemientjes kopen bij SmartProductsonline.nl

Losse draaddoorhalers ofwel willemientjes koop je gemakkelijk en snel bij ons in de shop. Ze zien er ontzettend vrolijk uit dankzij de verschillende kleuren; Blauw, roze, geel, groen, rood.

Het losse willemientje heeft een afmeting van 4 bij 2 cm en ligt dankzij haar vorm en holling ideaal in de vingers. Onze willemientjes voor de gemakkelijke naald en draad doorvoer worden verkocht per set van 5 stuks. Wanneer je ervoor kiest om meerdere sets aan te schaffen wordt je prijs per set goedkoper.

Bestel je voor 16:00 uur? Dan wordt je bestelling vandaag nog verzonden. Wil je nog een slimme reden om je nieuwe super handige producten bij SmartProductsonline.nl te bestellen? Wij bezorgen alle bestellingen gratis. Ja! We versturen al onze producten altijd gratis in heel Nederland en België.

Dus, wanneer maak ook jij jouw leven gemakkelijker met behulp van een of meer van onze verrassend slimme producten?

Bestel hem nu!
Back To Top