Skip to content
Al onze producten zijn op voorraad in NL en worden gratis verstuurd.
|

Luxe lederen opbergtas auto

We reizen heel wat af in onze auto’s. Van korte ritjes van huis naar school en/of werk tot verdere reizen naar onze vakantiebestemming. Volgens een enquête door het CBS besteden we gemiddeld 440 uur per jaar in onze auto. In die tijd vult een auto zich steeds meer met spullen. Heb ook last van al die rondslingerende spullen in de auto? Wij hebben de oplossing.

De auto organisatie

Wat neem je mee tijdens je ritten in de auto? Eten, drinken, boeken, speelgoed, snoep zakjes, kranten, tijdschriften of rondvliegende kabels zijn veel geziene voorbeelden van voorwerpen die door een auto kunnen slingeren. Kabels kun je het beste handig en veilig opbergen met behulp van onze telefoonsnoer-clips voor in de auto. Op die manier raken ze niet in de knoop en heb je ze altijd snel bij de hand. Voor alle andere voorwerpen willen wij je graag voorstellen aan onze luxe lederen opbergtas voor in de auto.

Luxe lederen opbergtas voor in de auto

De luxe lederen opbergtas voor in de auto van Smartproductsonline is gemaakt van hoogwaardig leer in een stijlvol en tijdloos ontwerp. Dankzij het handige formaat past hij perfect tussen de twee voorste stoelen. Zo kun je ook gemakkelijk en veilig bij je spullen komen wanneer je rijdt. Nooit meer onveilig bukken naar de vloer van de bijrijder. Met een simpele beweging naar de zijkant kun je bij je spullen. Deze tas is gemakkelijk te monteren en demonteren. Zo kun je hem niet alleen in de auto gebruiken maar ook op de plek van je bestemming. Zoek nooit meer naar je spullen maar bewaar ze op één handige plek met behulp van deze luxe leren opbergtas.

De lederen opbergtas voor in de auto monteren

Zoals we al eerder noemden in het aanbrengen en verwijderen van de leren opbergtas enorm eenvoudig. Wij vertellen je hoe.

Dankzij het innovatieve ontwerp met verschillende gespsluitingen klik je de tas binnen een handomdraai vast aan de stoelen van je auto. Leg de banden met de gespen om de stalen stangen van je hoofdsteunen en klik deze vast. De lederen opbergtas is in hoogte verstelbaar zodat deze in elke auto te gebruiken is.

Duurzame leren opbergtas

Leer is een duurzaam materiaal. Het is bestand tegen slijtage en beschadigingen. Het gaat jarenlang mee. Dit maakt deze leren opberg tas een duurzame oplossing voor iedereen die last heeft van rondslingerende voorwerpen in de auto. De hoogwaardige kwaliteit, het stijlvolle ontwerp en de handige eigenschappen van deze opbergtas zorgen ervoor dat je hem graag zult gebruiken, zowel binnen als buiten je auto. Dus wanneer jij op zoek bent naar een praktische oplossing voor al je voorwerpen in de auto, dan vind je deze hier.

Luxe lederen auto opbergtas kopen bij SmartProductsonline.nl

Bestel de luxe lederen opbergtas vandaag nog en ontdek zelf hoe handig en praktisch deze tas is. Of geef hem cadeau aan iemand die veel onderweg is en wel wat extra opbergruimte kan gebruiken. Wanneer je voor twee tassen kiest geniet je van een extra voordelige aanbieding. Meer weten of meteen bestellen? Klik dan hier!

Bestel hem nu!
Back To Top