Skip to content
Al onze producten zijn op voorraad in NL en worden gratis verstuurd.
|

Digitale lepel weegschaal

We koken, we bakken, we genieten van ons eten. Enkele gerechten vereisen iets meer precisie. Juist voor het wegen van deze kleinere hoeveelheden is een digitale lepel
weegschaal ideaal. Meer weten over deze handige digitale lepel weegschaal? Lees dan snel verder.

Alles over de digitale lepel weegschaal

Maak het jezelf gemakkelijk tijdens het koken en bakken. Met behulp van een digitale lepel weegschaal kun jij heel nauwkeurig al je ingrediënten afwegen. Geen gerommel meer met bakjes op je grote keuken weegschaal. Je kunt in één keer door, met behulp van de handheld weegschaal die het gewicht exact bepaalt. Hiervoor hoef je alleen je ingrediënten in de lepel te leggen en het gewicht wordt weergegeven op het digitale display van de lepel. Ook wanneer je wilt afvallen kan het precies meten van hoeveelheden erg prettig zijn.

Functies van de digitale lepel weegschaal

Onze digitale lepel weegschaal is gemaakt van kunststof en beschikt over een stijlvolle witte kleur.

Het voorste gedeelte van de lepel is moeiteloos afneembaar en geschikt voor de vaatwasser. Op deze handige weegschaal staan tevens strepen om de hoeveelheid ml af te lezen.

Met behulp van de aan en uit knop kun je hem gemakkelijk in en uitschakelen. De knop brengt de aangegeven waarde terug naar nul. Wil je dat de afgewogen waarde op het digitale scherm blijft staan? Gebruik dan de  knop. Met behulp van de knop kun je de wegingsmethode aanpassen. Je hebt de keuze uit gram (g), ounce (oz), grein (gn) en karaten (ct).

Leuk weetje: Eén karaat is gelijk aan 0,20 gram (200 milligram). Kun je meteen testen of je diamanten ring echt is. Natuurlijk kun je ook de diamant-krastest op glas doen.

Voordelen van een digitale lepel weegschaal

De voordelen van een digitale lepelweegschaal zijn legio. Het is niet alleen gemakkelijk in gebruik, het scheelt bovendien afwas. Je hebt immers niet meer zoveel bakjes nodig.

Het voorste gedeelte van de lepel is zoals al eerder genoemd afneembaar en
vaatwasser bestendig. Weeg moeiteloos kleine hoeveelheden af. Zo kun je tot maar liefst 500 gram aan ingrediënten afwegen of 30 ml vloeistof. Op het heldere LCD scherm van de digitale lepel weegschaal lees je met gemak het gewicht op 0,1 gram exact af.

Precisie koken was nog nooit zo gemakkelijk dankzij een digitale lepel weegschaal. De lepel wordt geleverd inclusief een CR2023 batterij. Zo kun je direct met je nieuwe gadget aan de slag. Na afloop bewaar je de lepel in je bestekla.

Vloeistoffen zoals melk en olie kunnen lastig af te meten zijn. Een digitale lepel weegschaal helpt hierbij middels zijn handige lijnen binnen in de lepel en de precieze meting van het gewicht.

Tijdens het bereiden van recepten waarbij nauwkeurigheid van belang is, om de juiste consistentie te bereiken, is een digitale lepel weegschaal geen overbodige luxe. De digitale lepel weegschaal meet de ingrediënten zo secuur af dat het resultaat ongetwijfeld succesvol zal zijn. Welk recept ga jij als eerste uittesten?

Voordelen van een digitale lepel weegschaal

Bestel je digitale lepel weegschaal vandaag nog bij SmartProductsonline.nl en geniet van gratis bezorging binnen Nederland en België. Wij leveren jouw digitale lepel weegschaal direct vanuit onze eigen voorraad in Haarlem.

Bestel hem nu!
Back To Top