Skip to content
Al onze producten zijn op voorraad in NL en worden gratis verstuurd.
|

4 Wasmachine stabilisatoren

Wat een kabaal. Je hoort het al dagen en kunt er bijna niet van slapen. Sommige wasmachines of drogers kunnen ontzettend veel lawaai maken tijdens het centrifugeren/drogen. Trilt ook jouw wasmachine zo erg dat hij veel herrie maakt? Wil je weten wat je ertegen kunt doen? Lees dan snel verder

Wasmachine en droger herrie verhelpen

De oorzaak van het lawaai door een wasmachine of droger kan verschillende oorzaken hebben. Natuurlijk kun je bij elk vervelend geluid een nieuwe wasmachine of droger kopen. Maar dat is niet duurzaam en lang niet altijd noodzakelijk. Zo zou je eens kunnen beginnen met het schoonmaken van de filters in je apparaat. Ook te veel was in je trommel kan zorgen voor een te groot gewicht, waardoor de wasmachine/droger meer kabaal maakt. Misschien één of twee handdoeken minder de volgende keer. Werkt dit nou niet voldoende of wil je geluidsoverlast per definitie voorkomen? Kies dan voor onze 4 wasmachine stabilisatoren! Deze zorgen automatisch voor meer rust in je huis.

Onze wasmachine en droger stabilisatoren

Gun jezelf wat minder prikkels en meer rust in huis, met behulp van deze geluid absorberende pads voor onder de droger of wasmachine. Vanaf nu hoeft je kind niet meer wakker te worden omdat papa of mama nog een extra wasje draait. Ook je partner die nachtdienst heeft gehad en overdag een paar uurtjes wil slapen kan zijn batterij weer opladen zonder ruw wakker geschud te worden. Door hun universele vorm zijn ze geschikt voor elke wasdroger en wasmachine variant.

Ze zijn gemaakt van kwalitatief sterk en duurzaam rubber. Zo kun je jarenlang genieten van stillere was- en droogbeurten. De rubberen pads absorberen de trillingen wanneer het apparaat te veel heen en weer begint te schudden. Op die manier wordt het geluid gedempt. De pads hebben een stijlvolle zwarte kleur, zijn 2,2cm hoog en wegen slechts 32 gram. De base heeft een diameter van 8,6 en het gat waarin de voet komt te rusten heeft een diameter van 4,5 cm.

Wasmachine en droger stabilisatoren plaatsen

Voor de montage van onze wasmachine en droger stabilisatoren heb je geen dure monteur of installateur nodig. Het enige wat je hoeft te doen is je apparaat lichtjes op te beuren en de stabilisatoren over de poten te plaatsen. Zonder gedoe kun je de stabilisatoren snel en gemakkelijk zelf plaatsen. Door het sterke rubber zullen de trillingen en dus ook het geluid worden geabsorbeerd.

Wasmachine en droger stabilisatoren bij Smartproductsonline.nl kopen?

Ben jij ook toe aan meer rust in huis? Bestel dan vandaag nog deze 4 handige wasmachine en droger stabilisatoren in onze webshop. Wil je alleen één droger of wasmachine rubber hebben? Bestel dan één set van 4 rubberen pads. Liever direct zowel de droger als ook de wasmachine van trillingsabsorberende pads voorzien? Kies dan voor onze extra voordelige 2 sets combinatie aanbieding. Zo heb je maar liefst 8 pads tegen een extra voordelige prijs.

Natuurlijk wil je zo snel mogelijk van je rust gaan genieten. Daarom worden bestellingen die voor 16:00 uur geplaatst en betaald zijn diezelfde dag nog verzonden. Bovendien geniet je altijd van gratis bezorging binnen Nederland en België.

Bestel hem nu!
Back To Top