Skip to content
Al onze producten zijn op voorraad in NL en worden gratis verstuurd.
|

Schermvergroter voor smartphone

Hoe vaak en hoe lang kijk jij naar films en series? Volgens een grootschalig onderzoek door onder andere het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) zitten wij gemiddeld 3 uur en 5 minuten per dag te kijken naar films, series en video’s. Waarom zou je je hierbij beperken tot een klein telefoonscherm? In dit blog vertellen we je hoe jij je scherm kunt vergroten. 

Voordelen van een schermvergroter voor smartphones

Natuurlijk kun je gebruik maken van een mini-beamer om te genieten van een groter scherm. Wanneer je echter geen zin hebt in allerlei kabels en direct zonder poespas je film, serie of tekst op een groter scherm wilt kijken kun je gebruik maken van onze zwarte schermvergroter voor smartphones gemaakt van hoogwaardig ABS, Kunststof en een Acryl lens. 

De schermvergroter zorgt er met behulp van zijn innovatieve vergrootglas voor dat het scherm 2 tot 3 keer zo groot wordt, waardoor je alles (vooral de letters) een stuk makkelijker kunt zien. Handig wanneer de ondertiteling heel klein is.

Een ander voordeel is het handige formaat van de beeldschermvergroter. Hij heeft een lengte van 26 cm, is 17.5 cm breed en weegt slechts 268 gram. Dankzij deze eigenschappen is de smartphone vergroter gemakkelijk te dragen en overal mee naar toe te nemen. Bekijk je films, series en teksten waar en wanneer je maar wilt; thuis, onderweg in de trein, op kantoor, op je vakantiebestemming en ga zo maar door. Hij neemt weinig ruimte in beslag en staat direct voor je klaar wanneer je hem nodig hebt.

Daarbij komt dat deze schermvergroter geen stopcontact of batterijen nodig heeft om te functioneren. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele telefoon plaatsen en op play te drukken. 

Hoe werkt een schermvergroter

De schermvergroter van Smartproductsonline is een handige gadget om het scherm van je smartphone te vergroten. Je hebt geen voorkennis of handleiding nodig om je schermvergroter in gebruik te nemen. Plaats simpelweg je telefoon in de speciale houder aan de achterkant van de vergroter en kijk door het vergrotende scherm om het beeld van je smartphone uitvergroot te zien. Het is namelijk een scherm met vergrootlens. Zo kun je alle details van je film beter zien of gemakkelijker je boek lezen.

Schermvergroter voor smartphones kopen bij SmartProductsonline.nl

Een schermvergroter voor smartphones is een onmisbaar accessoire voor iedereen die graag film en series kijkt met behulp van zijn mobiele telefoon. Of zich urenlang in een boek verliest. Wees aardig voor je ogen en maak gebruik van deze schermvergroter. Bij Smartproductonline bestel deze gadget extra voordelig. Deste meer schermvergroters je besteld deste minder betaal je per stuk.

Bestel je jouw beeldschermvergroters voor 16:00 uur? Dan wordt je bestelling vandaag nog gratis verzonden. Jazeker! We versturen al onze producten altijd gratis in heel Nederland en België. Waar wacht je nog op? Zoek je nog meer handige producten. Neem dan ook eens een kijkje bij onze andere gadgets. Dit zijn stuk voor stuk handige producten die je niet snel in de winkel vindt, maar jouw leven direct makkelijker en comfortabeler zullen maken.

Bestel hem nu!
Back To Top