Skip to content
Al onze producten zijn op voorraad in NL en worden gratis verstuurd.
|

Bluetooth sleutelvinder

We raken allemaal weleens iets kwijt. Zoals onze telefoon, pasjes, tassen, de hele portemonnee en stipt op één: onze sleutels! Wat raak jij het vaakst kwijt? In dit artikel lees je alles over hoe je deze items gemakkelijk terug kunt vinden.

Wat doet een bluetooth sleutelvinder?

Ben jij net als zovele regelmatig je sleutels kwijt? Of ken je iemand die regelmatig uren op zoek is naar zijn sleutels? Met de mini bluetooth sleutelvinder van Smartproductsonline is dat verleden tijd en zijn verloren sleutels gemakkelijk weer teruggevonden. Maar ook andere voorwerpen kunnen worden voorzien van zo’n handige bluetooth vinder. Dankzij de geavanceerde bluetooth technologie wordt elk item zo weer teruggevonden. De gratis downloadbare app is compatibel met iOS en Android. Zodra de app is geïnstalleerd, kun je de bluetooth sleutelvinder koppelen aan je mobiele apparaat en hem activeren zodra je je sleutels kwijt bent geraakt. De tag zal vervolgens geluid maken. Welk geluid dit is, kun je instellen met behulp van de app.

Maar niet alleen je sleutels kun je op deze manier terug vinden. Wanneer je wel je sleutels hebt, maar je juist je telefoon zoekt, kun je met behulp van een dubbele klik op de bluetooth sleutelvinder een alarm op de telefoon af laten spelen. Op die manier heb je snel je telefoon teruggevonden. Wist je dat je met behulp van de app en deze sleutelvinder ook een foto kunt maken? Zo kun je precies zien waar hij ligt.

Voordelen van een bluetooth sleutelvinder

Een bluetooth sleutelvinder vindt, zoals de naam al in zich draagt. Maar je kunt deze mini bluetooth vinder ook aan allerlei andere voorwerpen koppelen om deze gemakkelijk terug te vinden. Een bluetooth vinder heeft vele voordelen. Denk alleen al aan de hoeveelheid stress die je ervaart wanneer je weer eens iets kwijt bent. Een bluetooth sleutelvinder zorgt ervoor dat je je lievelings voorwerpen nooit lang kwijt bent. Op die manier zorgt jouw nieuwe bluetooth sleutelvinder voor een lager stressniveau.

De vinder zorgt dus ook voor tijdbesparing. Hoe lang was je de vorige keer bezig met het zoeken naar je verloren sleutels, 10 minuten, een uur, langer zelfs? Soms zoek je je helemaal suf. Dankzij de sleutelvinder heb je je sleutels in een mum van tijd weer terug gevonden en kun je je kostbare minuten weer voor iets belangrijks gebruiken. Wat zou jij doen met al die gewonnen tijd?

Ten slotte zorgt een bluetooth sleutelvinder ook voor een veilig gevoel. Je weet dat je je spullen snel weer terugvindt en dat wanneer je ze bent kwijtgeraakt er niet snel misbruik van kan worden gemaakt. De bluetooth sleutelvinder voorkomt dus diefstal en verlies.

De voordelen in het kort:
– voorkomt diefstal/verlies
– vermindert stress
– tijdbesparing
– vind je items en je telefoon
– kan foto’s maken

De bluetooth sleutelvinder bij Smartproductsonline.nl

Bestel je bluetooth sleutelvinder vandaag nog in onze webshop en geniet van extra voordelen. Ben je vaker iets kwijt? Kies dan niet voor één bluetooth vinder maar voor twee en profiteer direct van een extra scherpe prijs. Onze bluetooth sleutelvinders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals; blauw, groen, zwart en roze. De sleutelvinder werkt met behulp van een CR2032 knoopcel batterij, deze wordt gratis met de sleutelvinder meegestuurd.

Bestel hem nu!
Back To Top