Skip to content
Al onze producten zijn op voorraad in NL en worden gratis verstuurd.
|

Krachtige en draadloze pomp

Je hebt je tent opgezet en alles ingeruimd, nu de bedden nog. Als je alles zelf moet gaan doen ben je lang bezig. Of de kinderen willen zwemmen en jij mag het zwembadje oppompen, de zwemband of de voetbal met lucht vullen. Gelukkig heb je vanaf nu deze handige draadloze pomp bij de hand. 

Waarvoor wordt een draadloze pomp gebruikt?

Dit veelzijdige en onwijs handige hulpmiddel kan niet alleen gebruikt worden voor de belangrijke zwembad benodigdheden maar ook voor het oppompen van fiets- en autobanden. Maar ook opblaasbaar speelgoed is gemakkelijk en snel op te blazen met behulp van deze krachtige en draadloze pomp. Gebruik de pomp voor al je indoor en outdoor activiteiten.

Gebruik de draadloze opblaaspomp dus voor:

  • luchtbedden en luchtmatrassen
  • fietsbanden
  • autobanden
  • zwembaden
  • strandballen
  • opblaasbaar speelgoed
  • opblaasbare bootjes/kajaks
  • voetballen, basketballen, volleyballen enz.

Zo zijn er vast nog wel meer voorwerpen op te pompen met deze handige luchtpomp. 

Voordelen van onze krachtige en draadloze pomp

Klein en Draadloos

Deze luchtpomp voor onder andere auto- en fietsbanden & opblaasbare luchtbedden is dankzij het compacte formaat erg gemakkelijk op te bergen. Je neemt hem overal mee naartoe. De afmetingen zijn slechts: 170 x 69 x 50 mm. 

Heb je geen stopcontact in de buurt? Geen probleem. Deze opblaaspomp beschikt over een oplaadbare batterij zodat je hem draadloos kunt gebruiken, waar en wanneer je maar wilt. Ideaal wanneer je op reis bent met de auto en de banden moeten ineens worden opgepompt. Of je bent onderweg met de fiets en er is geen stopcontact in de buurt om je band opnieuw op te pompen. 

Sterk

De krachtige motor in deze mini-luchtpomp voorziet jouw objecten snel en efficiënt van extra lucht, met een maximum oplaadbare druk van maar liefst 150 PSI. Zo kun jij ongestoord je reis voortzetten of zonder rood hoofd (van het blazen) je kinderen in een mum van tijd hun zwembad of opblaasbaar speelgoed aanbieden. Deze pomp beschikt over 4 aanpasbare maten: Kpa, Psi, Bar en Kg.

Zaklamp

Deze luchtpomp beschikt bovendien over een handig LED-lampje. Blijk je midden in de nacht op de grond van je tent te liggen omdat het ventiel niet goed dicht was gedraaid? Met behulp van de led-verlichting op de pomp kun je ook s nachts weer je luchtbed oppompen. Wat dacht je pech langs de weg in de donker. Nu kun je ook in het donker je band even snel opblazen of de weg zoeken. Je kunt het LED-lampje namelijk ook gebruiken als zaklamp.

De krachtige en draadloze pomp kopen bij SmartProductsonline.nl

Een krachtige en draadloze pomp voor auto- en fietsbanden & opblaasbare luchtbedden koop je gemakkelijk en snel in onze webshop. Hij wordt geleverd met diverse adapters voor verschillende soorten kleppen zodat je altijd het juiste opzetstuk bij de hand hebt, afhankelijk van het op te pompen object. De batterij is makkelijk van op te laden met behulp van een USB uitgang en/of een type C-uitgang. Bovendien is de batterij ook oplaadbaar middels een plug voor in de auto.

Op het ingebouwde LED display kun je de exacte luchtdruk aflezen.

Bestel je voor 16:00 uur? Dan wordt je bestelling vandaag nog gratis verzonden. Ja! We versturen al onze producten altijd gratis in heel Nederland en België. Waar wacht je nog op? Zoek je nog meer handige producten voor fiets en auto? Kijk dan ook eens bij onze fiets en auto gadgets.

Bestel hem nu!
Back To Top