Skip to content
Al onze producten zijn op voorraad in NL en worden gratis verstuurd.
|

Broeksknoop-elastieken

Hoe trek jij ‘s ochtends je broek aan? Gaat het gemakkelijk of moet je er heel veel moeite voor doen? Natuurlijk kun je nieuwe broeken gaan kopen. Maar het hoeft niet. In dit blog lees je waarom niet!

Ruzie met je broeksknoop? Ga voor broeksknoop-elastieken

Broeksknoop-elastieken, een uitkomst! Hoe gaat het proces van aankleden bij jou? Mijn situatie ‘s ochtends: Ik stond op, trok mijn lievelings spijkerbroek uit de kast en stond te springen om deze over mijn billen heen te krijgen. Vervolgens moest ik op bed gaan liggen om de knoop dicht te krijgen. Na vele sprongen en zo ver mogelijk mijn buik intrekken lukte het. Ik had mijn lievelingsbroek aan gekregen. Nu nog kunnen ademenen…

Dit moest ook makkelijker kunnen dachten wij en zo gingen we op zoek naar een product. Een product waarmee je je broeken langer comfortabel kunt dragen, ook al heb je tijdens de feestdagen net iets teveel gegeten ;).

Dat slimme product hebben wij gevonden en in ons assortiment opgenomen. Spaar je zwaar verdiende centen of geef ze aan iets anders uit want, je hoeft vanaf nu geen nieuwe broeken meer aan te schaffen en ook je lievelingsbroek kan gewoon je benen blijven sieren. Maak kennis met onze broeksknoop elastieken.

Hoe werkt een knoopsgat verlenger?

Wees duurzaam en bespaar. Pas je jeans op een voordelige manier aan. Zonder een naai genie te hoeven worden of een nieuwe broek hoeft aan te schaffen. Je haakt simpelweg het blauwe lusje aan je bestaande broeksknoop. Aan deze elastiek-lus zit een extra knoop. Deze knoop gaat vervolgens door het bestaande knoopsgat van je broek. Het is ontzettend snelle en gemakkelijke manier om je broeken die te strak zitten wijder te maken. Je zou zelfs meerdere knoopsgat verlengers aan elkaar kunnen verbinden om de broek nog ruimer te laten worden.

Broeksknoop elastieken bij SmartProductsonline.nl

Nooit meer krap zittende broeken en rokken. Nooit meer liggen op het bed om de knoop van je (spijker) broeken dicht te krijgen. Deze knoopverlengers beschikken over een extra knoop met een elastiek eraan. Op deze manier kun jij je krap zittende jeans in een handomdraai tot 5 centimeter verbreden.

Gebruik hem voor broeken die de perfecte lengte hebben maar niet de juiste taille maat. Dankzij de vormgeving van de knopen zijn deze knoopsgat verlengers voor zowel mannen als ook vrouwen te gebruiken. Maak ook tieners, pubers en zwangere vrouwen kunnen gebruik maken van deze knoop verlengers. Ze staan modieus en zorgen ervoor dat jij weer comfortabel kunt lopen in je favoriete jeans en rokken. Bij ons koop je jouw verstelknoop elastieken per set van 3 stuks.

De verlengknopen van SmartProductsonline.nl zijn verkrijgbaar in de kleuren: koper en/of zilver. Elke knoop is voorzien van de tekst: “Fashion jeans”. De diameter van de knoop is 1.1 cm en in totaal heeft de verlenger een lengte van 3.5 cm. Het elastiek dat eraan verbonden is heeft een blauwe kleur.

Wist je dat wanneer je meerdere broeksknoop elastieken koopt ze per stuk goedkoper worden? Ze zou je er in één keer twintig kunnen bestellen en direct nog meer geld besparen. Waar wacht je nog op?

Bestel hem nu!
Back To Top